En favorit i repris ♥

2 blad gelatin
2 1/2 dl mellangrädde
2 passionsfrukter
1 msk honung Garnering:
Gör så här:
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter.
2. Värm grädden, innehållet ur passionsfrukterna och honungen i en kastrull.
3. Krama ur gelatinbladen och smält dem i den varma grädden. Fördela smeten i vattensköljda portionsglas. Låt pannacottan stå kallt att stelna i kylskåpet, minst 2 timmar.
4. Garnera med passionsfruktskärnor och myntablad.
Smaklig måltid! ♥
Svar: Oh ja! Det bästa resmålet om man vill ha sol, god mat och fina stränder :) Längtar!
okej, kan man köpa lösnummer nånstans eller är det bara prenumeration som gäller?
Måste testa din panacotta någon gång, verkar vara så god. jag brukar göra vitchoklad hallon men kul o testa nytt!
Det blev ingen av våra favoriter, utan opera! Vilken rysare omröstningen var, helt oväntat. Malena helt ok, kan bli succé eller fiasko.. ingen aning!
sov sött!
Ja, det har varit underbart i fjälls! Vad komiskt, vi körde också pannacotta som "schlagerefterätt" men, finns det något godare än just pannancotta? Det är en nyfunnen kärlek för min del och jag skulle lätt kunna käka det både till frukost, lunch och middag, alla dar i veckan!
Däremot resultatet i schlagern anser jag inte var fullt lika underbart.
Ha det gott!