Underbara sovrum

Idag blir det en ytterst dålig bloggdag eftersom att jag i princip just kommit hem och slagit mig till ro. Är så hiskeligt trött efter ännu en strulig dag på jobbet och 60 minuters simning. Dagar som dessa lämnar inte mycket över till fritid.. men samtidigt är det kul att hålla ett högt tempo!

Mina ögonlock är tunga som bly så jag låter därför inspirera er med bilder av supermoderna sovrum i absoluta toppklass. Personligen slits jag fortfarande mellan den mer moderna, stilrena och futuristiska stilen samtidigt som den romantiska, gammeldagsvita shabby chic-stilen också lockar. Fast med tanke på att vi bor i en 63 kvm lägenhet med små, trånga rum och tyvärr inte alltför mycket ljusinsläpp misstänker jag att alltför mycket modernt, färgglatt och vågat lätt skulle bli alldeles för mycket. Det är nog bäst att suga på det tills det blir aktuellt med husköp (förhoppningvis nyproducerat hus). Hm, här kan vi snacka om i-landsproblem på högsta nivå!











(www.homeimprovementplace.com, www.momoy.com, http://www.greertonfurnishings.com, http://chicago.apartmenttherapy.com, www.1contemporary.com)

Kommentarer
Postat av: jessi

Vilket lyxigt sovrum på den första bilden!!!

Alla sovrum kändes som moderna lyxhotellrum.



Hoppas du får en mindre hektiskt dag idag!



kram

2009-02-18 @ 08:47:02
URL: http://) www.lyckoljus.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0