Vi åker till Antibe!

Trots att jag inte fyller år förren 31 maj så fick jag min present igår. Jag kunde inte använda eller utnyttja den, men jag fick veta vad det var och jag kan lova er att jag hoppade av lycka!

I maj åker vi till franska rivieran- Antibe, för en veckas sol, bad och shopping tillsammans med ett annat par. De har varit där tidigare och har berättat att allt är jättefint, stränderna är underbara och atmosfären är något i särklass. Antibe är tydligen ett ställe där många miljadärer ställer av sina båtar, så det verkar vara en fiskeby men med otroligt täta kunder vars ekonomi inte går av för hackor. Dock är allt superdyrt, en lunch kan kosta 200 kronor (!) och att gå ut på krogen för några öl skapar också ett mindre hål i plånboken. Tydligen fanns det jättebra shopping, många bra restauranger och en hel del kvällsnöje att roa sig med. Bland annat ett casino. Lessnar man på Antibe kan man åka över till Monaco på en halvtimme och där var det visst galet bra shopping!

Enligt våra bekanta ligger vår lägenhet alldeles bredvid stranden med utsikt över en båthamn med särskilt exklusiva hyresgäster. Avgiften för att låta sin båt stå där är en nätt summa av 80 miljoner, men då är avtalet livslångt.

Håll tummarna för att det inte uppstår några problem att ordna med min ledighet!











Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Vi är där i 10 dagar :) vi ska bara leka turister och upptäcka den stora staden ;)

2009-02-04 @ 10:50:55
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Tuva

sv, åå jag vet. men sluta, alla åker utomlands ju. jag blir helt förstörd av att vara kvar i kylan.. ta mig härifrån! :D

2009-02-04 @ 11:10:15
URL: http://tuvas.webblogg.se/
Postat av: ellen

oh va härligt!!! hoppas ni får det riktigt riktigt bra :)

2009-02-05 @ 17:09:28
URL: http://elkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0