Glasögonorm ♥



Sprang in på Apoteket en snabbis i eftermiddag för att lösa ut ett recept. När jag väl stod och väntade på att det till slut skulle bli min tur så passade jag på att pröva glasögon. Sedan jag var en liten knådd har jag älskat glasögon från allra första stund. Vissa gånger har jag till och med traskat runt några timmar med mammas, pappas eller någon kompis glajjer, bara för att det är så ruskigt snyggt. Sedan har jag dock fått smaka på "vill man vara pin så får man lida pin", för efter några timmars användning brukar i regel huvudvärken komma smygande..

Har länge sagt att jag ska köpa glasögon med fönsterglas men det har liksom aldrig blivit av. I alla fall, när jag väl stod och prövade glasögon så hittade jag givetvis ett par med silvriga bågar som jag blev kär i. Högg tag i ett butiksbiträde och ställde frågan om de hade fönsterglas. Om jag inte missminner mig har nämligen min Apoteksdirektör till pappa nämnt någonting om detta, men så var visst icke fallet. Butiksbiträdet tittade undrande på mig, precis som om jag hade sagt att det står ett spöke vid sidan av mig, och förklarade sedan att de absolut inte hade några fönsterglas att tillgå. Sedan la hon nyfiket huvudet på sned och undrade hur det kunde komma sig att jag ville ha fönsterglas. Jag försökte på mitt mest hurtiga och artiga sätt förklara att jag helt enkelt är förtjust i glasögon och att jag blev tipsad om att Apoteket eventuellt kunde ha glasögon med fönsterglas. Lite abrupt avslutade hon samtalet med att säga "vissa har då tur" och sedan gå därifrån, med glasögonen på nästippen. Om det var ironiskt eller inte avslöjade hennes kalla ton, stela kroppsspråk och klämkäcka kommentar inte.


Kommentarer
Postat av: Malin

Hihi, jag har faktiskt köpt mig ett par läsglasögon bara för att, inte för att jag behöver men tydligen så är det bra då man läser mycket som jag då som pluggar :P

Tydligen har läsglasögon en förebyggande effekt så gör som jag o ta svagaste styrkan. Kanske var de din Pappa menade på Apoteket om läsglasögonen för de är läsglasögon som de säljer där ;)

2009-03-13 @ 19:54:45
URL: http://mals.devote.se
Postat av: Therese

jag är exakt som du!! älskar glasögon är passar sjukt bra i dem också haha!

hojta om du hittar något ställe som passar våra behov :p

2009-03-13 @ 21:26:38
URL: http://tezzybump.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja, frågar man inget får man inget veta ;)

2009-03-13 @ 22:10:32
URL: http://tezzybump.blogg.se/
Postat av: Anonym

mm och billig e den*haft det bra ikväll?

2009-03-13 @ 23:39:17
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har inget syn fel trots koller hos optikern men dock kan man använda läsglasögon då man läser i förebyggande syfte då de fungerar som förstoringsglas ;)

2009-03-13 @ 23:44:21
URL: http://mals.devote.se
Postat av: Nicole

Jao, det är roligt iaf ^^ tack.. :)

2009-03-13 @ 23:46:56
URL: http://xoxonicole.blogg.se/
Postat av: jessi

Vanliga optiker tror jag fönsterglas för så många vill ju ha glasögon för att det är fint!



lite märklig kommentar av butiksbiträdet...



Ha det så gott!

2009-03-14 @ 07:53:25
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Malin

Det där känner jag igen men det är nog för att man egentligen inte behöver glasögon och det ska man nog vara glad för också då de kanske kommer en dag då man är beroende av dem ;) Så du får kanske vänta på att din dag kommer, men gå till optikern man vet aldrig kanske ha de smygit in ett synfel ;)

2009-03-14 @ 09:38:48
URL: http://mals.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0