Mitt läppglansberoende ♥



Jag har blivit helt beroende av att använda läppglans till vardags. Bäst av allt är att grunda med Lip Injection som förstorar läpparna då det innehåller ett medel som irriterar. Irritationen leder till att läpparna sväller och voilá - helt plötsligt har du större läppar utan att behöva genomföra något ingrepp. Personligen älskar jag det där läppglanset då det förutom att förstora också har en fin, genomskinlig glans som håller i sig imponerande länge. Kostar runt 200-lappen.

Den Blivande gav mig smashbox O-GLOSS  i julklapp och sedan dess är jag totalt förälskat i det. När man applicerar det är glanset genomskinligt, sedan ändrar det färg efter en liten stund. Den slutgiltiga färgen beror på dina läppar, med andra ord har du alltid en egen unik färg. Finns att köpa på internet och om jag inte missminner mig nu även på Åhléns. Kostar runt 230 kronor.

Slutligen använder jag även Diors läppglans i olika kulörer som alla är superb. Say no more. På jobbet har jag dessutom Chocolate Whipstick från Lush som lämpligt nog både innehåller och smakar choklad. För 69 pix är du beroende av att smaka på dina egna läppar ♥.

Vilka är dina favoriter? ♥



Kommentarer
Postat av: Victoriiian.

ja åh Depp är ju så braaa! du, hur hittade du min blogg förrästen :)? kan man söka på bloggar här? KRAM!

2009-03-19 @ 18:44:52
URL: http://pearlsofglass.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jo, spackeldamm är förjäkligt. Sätter sig i luftrören och vill inte försvinna... Vi har lägenhet, men detta projekt gör jag åt skolan som jag går på. Jag och en annan tjej håller på att renovera rum eller hall kan man säga i en gammal byggand här. ----- På tal om beroende, dock inte läppglans utan NIVEA läppbalsam lip and care, den rosa varianten. Den har jag blivit helberoende av!

2009-03-19 @ 19:26:41
URL: http://lillstinta.blogg.se/
Postat av: Therese

mitt favvo till läpparna är ett mjukgörande gloss från mk i färgen beach bronze, tror jag färgen heter :)

2009-03-19 @ 19:44:16
URL: http://tezzybump.blogg.se/
Postat av: Roxanna

Sv: ja, jag hoppas kjolen blir fin också :) haha

2009-03-19 @ 22:02:11
URL: http://rrroxanna.blogg.se/
Postat av: V'

hihi ja men vilken slump! thihi KRAM!

2009-03-19 @ 22:25:10
URL: http://pearlsofglass.blogg.se/
Postat av: vesna

haha lovely =)

2009-03-20 @ 12:20:53
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: jessi

Jag har precis upptäckt läppglans, min kusin gav mig lancomes o nu är jag såld! har massor av läppstift hemma men det är ju perfekt komplement eller till vardags på jobbet!



2009-03-20 @ 14:21:46
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0