Nu är kökets utseende i stort sett bestämt


Planlösning

Igår var vi hos en granne och spinkade på hans nyinstallerade kök. Han har köpt en exakt likadan lägenhet som vi har och renoverat upp den på en och en halv månad(!). Hans lägenhet var superfin vilket även mäklaren verkar ha tyckt då hon värderat upp den till det högsta utgångspriset någonsin. Både jag och Den Blivande blev lite tagna av besöket, för helt plötsligt kändes vår lägenhet inte alls lika tilltalande som tidigare..

I vilket fall har vi bestämt oss för hur köket ska se ut. Det genomgående temat kommer att vara högblankt, rostfritt och mörka sten/granitbänkskivor. Har suttit och sökt inspiration länge nu men efter många om och men har vi (läs; jag), kommit fram till att denna lösning känns helt rätt.

Vi kommer inte att ha några överskåp eller garderob/städskåp i köket. Egentligen är det både för- och nackdelar med detta, men eftersom att vi bor i en ganska trång lägenhet med ett litet kök känns det bättre att ha så stora och öppna ytor som bara är möjligt. Dessutom ska vi riva ner en halv vägg ut mot hallen så att vi kan öppna upp köket ännu mer. Om det är någon som vill veta exakt vilken vägg det är så är det den högra, där det idag står ett städskåp (benämning ST).

Innan söndag ska vi ha beställt kök och vitvaror. Förhoppningsvis kommer slutresultatet att se ut ungefär som någon av de nedanstående köken :-)






Bilder från google

Kommentarer
Postat av: ~~M A R I E~~

Ojoj vilket fint kök det kommer att bli! =)

Det är sommarjobb men hoppas såklart på möjligheten att jobba extra utöver det med. =)

2009-05-26 @ 18:51:58
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Ida

Det blir jätte bra ska du se! =) Vi har även vi precis renoverat men för vår del blev det vita solär luckor :). Vad roligt, hoppas man får följa renoveringen på din blogg :)

2009-05-26 @ 19:55:00
URL: http://inredningmedmera.blogg.se/
Postat av: Anna Söderberg

Åååh vad kul med köksplanering!

Vi ligger i startfasen för samma planering.

Jag är "skitpå" medan min Danne är lite mer "mañana" :) Känns som om det brukar vara så :)



Kram

2009-05-28 @ 09:45:09
URL: http://ansobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0