Up and away



God morgon,

Jag kände för en rejäl upplyftning igår. Samtidigt som kanal 5:s nya program Roast på Berns fick mig att vilja dra på mungiporna verkare en dunderkur med tandblekning och en ansiktsmask för fet & oren hy. Skönt att börja veckan med lite egentid. Har jag lite flyt med mig får jag håret färgat, förlängning insatt och lösnaglar påklistrade innan veckoslutet. Fast det förutsätter att min duktiga lillasyster har tid och lust att offra en heldag för att pyssla om mig.

I kväll ska vi i alla fall kakla för allt vad tyglarna håller. Vi har köpt ett enkelt men ack så stilrent matt kakel, färgen är så klart vit och storleken är 10 x 30 cm. Blir spännande att se det färdiga resultatet. Efter kaklingen är det bara handtag som ska monteras och sedan är lägenheten helt och hållet klar. Då har vi nog varit och härjat i varje liten vrå..

Nej, nu måste jag sluka frukosten och sedan styra kosan mot jobbet
. Jag bävar lite inför det faktum att det är en förbannad tisdag. Undrar om jag fortfarande har otur på dessa förbannade veckodagar. Idag är det mycket som står på spel, så jag har bett en stilla bön om att få anstånd med min eventuella otur till åtminstonde i morgon.


Ha en fin tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0